Jag söker personal

Är ni i behov av tillförlitliga konsulter inom lager & industri, e-handel och transport?

Vi hjälper dig med kvalitetssäkrad bemanning

Är ni i behov av tillförlitliga konsulter inom lager, produktion eller logistik? Vi på JC Bemanning hjälper er med bemanning så ni ska kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi vet att personalbehovet varierar, därför erbjuder vi bemanning när det behövs. Oavsett om ni behöver extra personal vid arbetstoppar, vikariebehov, deltid, heltid, eller hjälp under hög- eller semestertider. Så erbjuder vi olika typer av personalbehov, allt från kortsiktiga anställningar under krävande perioder till långsiktig bemanning.

Vår framgång är resultatet av vårt engagemang för att hitta de bästa kandidaterna, de bästa lösningarna och de bästa resultaten. Tillsammans med våra konsulter har vi kapaciteten och viljan att bygga meningsfulla, långsiktiga relationer med våra kunder och uppdragsgivare.

Kvalitetssäkringsprocess

JC Bemanning skiljer sig från andra bemanningsverksamheter genom vår unika kvalitetssäkringsprocess. Vi prövar alla våra konsulter i vår egen flyttfirma. Där de får utmanande arbetsuppgifter för att försäkra oss att våra konsulter håller måttet.

Vi minskar osäkerheten och onödiga kostnader vid bemanning genom att ta ansvar för matchning och utbildning av våra konsulter.

Genom denna process kan vi bemanna med konsulter som:

Är ansvarstagande och teamorienterad

Har god arbetsmoral och positiv inställning

Är fysiskt uthålliga och stresstålig

Vårt arbetssätt:

Vårt arbetssätt:

1. Kontakt
Bemanningsprocessen börjar med att ni kort uppger ert behov och önskade tjänster.

2. Möte
Ett första möte där vi tillsammans diskuterar ert personalbehov.
Förutsättningar och önskemål för att fastställa en kravprofil. Vi går igenom vilken typ av personal ni söker, vilka arbetsroller samt till vilken omfattning ert behov är. Vi förklarar hur vi arbetar och vad vi kan göra för er.

3. Matchning
Efter vårt första möte börjar vi med att hitta rätt konsulter för ert uppdrag utifrån den fastställda kravprofilen. Vi handplockar och matchar alltid de konsulter som passar bäst för just ert uppdrag.

4. Bemanning & uppföljning
För att minska osäkerheten och onödiga kostnader vid uppstart tar vi ansvar för utbildning och upplärning av konsulterna. Vi har alltid en team-leader på arbetsplatsen som sköter den dagliga ledningen. Vi har regelbundna uppföljningsmöten både med våra konsulter och med er som kund, för att säkerställa att alla i processen är nöjda. 

 

Våra arbetsområden

Med gedigen erfarenhet erbjuder vi bemanning inom branscherna
lager & industri, e-handel och transport.

-Vi hyr bara ut konsulter som vi själva skulle hyra in.

Lager & Industri

E-Handel

Transport

Undvik oväntade kostnader

Många företag har uppfattningen att det är kostsamt att hyra in konsulter via bemanningsföretag. Så är inte alltid fallet. Hos oss betalar ni enbart för den arbetskraft som ni behöver och för de timmar som våra konsulter arbetar hos er. Vilket är en mer kostnadseffektiv lösning vid varierande arbetsbehov.
Låt oss ta hand om rekryteringsprocessen, upplärningen, lönehantering samt övriga oförväntade personalkostnader såsom VAB, sjukfrånvaro och försäkringar.

Genom att bemanna via oss kan ni minska tidskrävande personalhantering och fokusera på att utveckla, stärka och optimera er kärnverksamhet medan vi tillgodoser ert personalbehov.
Vi anpassar alltid våra tjänster utifrån era behov och förutsättningar.