Om oss

JC Bemanning föddes ur en grund av stundvis överkapacitet i vårt systerbolag JC Flytt & Städ. I perioder hade vi mindre att göra och all vår personal är vana vid fysiskt krävande arbetsuppgifter. Vi förstod att fler företag behöver personal som vår.

Vår målsättning är och har alltid varit att enbart leverera tillförlitliga konsulter till företag inom lager & industri, e-handel och transport. Många företag spenderar idag dyrbara resurser på rekrytering av personal som visar sig inte vara lämpade för arbetet. Vi minskar osäkerheten och onödiga kostnader vid bemanning genom att ta ansvar för matchning och utbildning av våra konsulter. Kompetenser som vi letar efter hos konsulten är bland annat att de:

%

Kvalitessäkrade konsulter

%

Nöjd Personal

Z

Har god arbetsmoral och positiv inställning

Z

Är ansvarstagande och teamorienterad

Z

Är fysiskt uthålliga och stresstålig

Hållbar arbetsmarknad

Vårt mål är att bidra till en socialt hållbar och effektiv arbetsmarknad. Där lämpad person matchas till rätt arbetsplats. Genom gott ledarskap tar vi fram det bästa hos varje konsult. Genom gott ledarskap tar vi fram det bästa hos varje konsult och matchar rätt person till rätt arbetsplats. Vår vision är att skapa en arbetsmarknad inom e-handel, transport och lager & industri där både personalens och arbetsgivarens behov är tillfredsställda.
Vi tror starkt att detta är en bidragande faktor för tillväxt, hållbarhet och effektivitet i samhället.

Vår process

Alla våra konsulter anställs först i JC Flytt där de får fysiskt krävande arbetsuppgifter som kräver försiktighet och kvalitativ arbetsmetod. Vi coachar konsulterna och vägleder dem genom arbetet för att arbeta på ett smart sätt. Under provanställningen utbildas konsulterna även kring ergonomi och långsiktigt hållbart arbete. Efter provanställningen görs en bedömning om konsulterna uppfyller kriterierna och har rätt attityd, inställning och driv. Bedömningen baseras på mätbara faktorer som är viktiga inom lager & logistik, e-handel och transport.

Grundare & VD – Jamal Chaaban

 

Jamal kom till Sverige 1990. Hans första jobb var att dela ut tidningar och har sedan dess många års erfarenhet av lagerarbete, bland annat som gruppchef på ICA. Jamal är även utbildad socionom och har arbetat som kurator. 2018 startade Jamal JC Flytt och Städ AB som idag omsätter 17 miljoner med 30 % vinstmarginal.

Genom min egen erfarenhet från min tid på ICA och på JC flytt vet jag precis vad en person behöver ha för kvalifikationer och mindset för att kunna lyckas i sin yrkesroll. Min vision är att jag vill minska på utanförskapet, i Sverige och på arbetsmarknaden. Därför tror jag starkt på social hållbar arbetsmarknad. Att kunna hitta, utbilda och stödja medarbetare är a och o för att lyckas.

Jag är personligen ansvarig för alla bemanningar. Vi på JC bemanning tar ansvar för våra konsulter och upplärningen hos kund. Alla våra uppdrag börjar alltid med att jag personligen är 2 veckor på plats för att kunna se till allt går som det ska.